Oznámení o ochraně osobních údajů

1. INFORMACE PRO UŽIVATELE

FICHASMOTOR.COM , jako odpovědný za léčbu, vás informuje, že podle ustanovení Nařízení (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna (RGPD) a v dokumentu LO 3/2018 ze dne 5. prosince o ochraně údajů a záruka digitálních práv (LOPDGDD), budeme s vašimi údaji nakládat tak, jak je uvedeno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.

V těchto Zásadách ochrany osobních údajů popisujeme, jak shromažďujeme vaše osobní údaje a proč je shromažďujeme, co s nimi děláme, s kým je sdílíme, jak je chráníme a vaše volby týkající se nakládání s vašimi osobními údaji.

Tyto Zásady se vztahují na zpracování vašich osobních údajů shromážděných společností za účelem poskytování jejích služeb. Pokud přijmete opatření v těchto Zásadách, souhlasíte s tím, že s vašimi osobními údaji nakládáme tak, jak je definováno v těchto Zásadách.

 

2. KONTAKT

Název společnosti: PELAYO JUEZ DEL RÍO
Obchodní název: FICHASMOTOR.COM
CIF: 71288040-T
Adresa: Calle Rosa de Lima Manzano, 14. PO Box 5053 Město
Burgos
Kontaktní e-mail: support@fichasmotor.com

 

3. KLÍČOVÉ PRINCIPY

Vždy jsme se zavázali poskytovat naše služby s nejvyšším stupněm kvality, což zahrnuje bezpečné a transparentní zacházení s vašimi údaji. Naše zásady jsou:

 

4. SBĚR A ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Typy údajů, které lze požadovat a zpracovávat, jsou:

Automaticky také shromažďujeme údaje o vaší návštěvě našich webových stránek, jak je popsáno v zásadách používání souborů cookie.

Kdykoli si vyžádáme vaše osobní údaje, jasně vás informujeme o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a za jakým účelem. Obecně shromažďujeme a zpracováváme vaše osobní údaje za účelem:

 

5. PŘÍSTUP K ÚDAJŮM TŘETÍCH STRAN

FICHASMOTOR.COM může uzavřít smlouvu s třetími stranami, aby jeho jménem vykonávaly funkce ve vztahu k účelům, pro které mohou být vaše osobní údaje shromažďovány, jako je například analýza poskytovaných informací, hostování webových stránek nebo podobně, přístup k informacím o osobní povaha.personál nezbytný k plnění svých povinností.

Přestože nesmí uvedené informace použít k žádnému jinému účelu, regulují naše vztahy s těmito třetími stranami tak, aby byly dodržovány platné předpisy týkající se ochrany osobních údajů.

Naše webové stránky využívají reklamní servery k poskytování komerčního obsahu, který si uživatel na našich stránkách prohlíží. Tyto reklamní servery používají soubory cookie, které jim umožňují přizpůsobit obsah reklamy demografickým profilům uživatelů:

 

Google Analytics:

Google Analytics je služba webové analýzy poskytovaná společností Google, Inc., společností z Delaware, jejíž hlavní sídlo je na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornie), CA 94043, Spojené státy americké („Google“).

Google Analytics používá „cookies“, což jsou textové soubory umístěné ve vašem počítači, které pomáhají webu analyzovat, jak uživatelé web používají. Informace generované souborem cookie o vašem používání webové stránky (včetně vaší IP adresy) budou přímo přenášeny a uloženy společností Google.

Google použije tyto informace naším jménem za účelem sledování vašeho používání webových stránek, sestavování zpráv o aktivitě webových stránek a poskytování dalších služeb souvisejících s činností webových stránek a používáním internetu.

Google může předávat uvedené informace třetím stranám, pokud to vyžaduje zákon, nebo když uvedené třetí strany zpracovávají informace jménem společnosti Google.

Google nebude spojovat vaši IP adresu s žádnými jinými údaji, které má Google. Zpracování údajů nebo informací můžete odmítnout tím, že odmítnete používání souborů cookie výběrem příslušného nastavení ve svém prohlížeči, měli byste však vědět, že pokud tak učiníte, možná nebudete moci využívat plnou funkčnost této webové stránky.

Používáním této webové stránky souhlasíte se zpracováním údajů společností Google uvedeným způsobem a pro uvedené účely. Uživatelé mají přístup k zásadám ochrany osobních údajů obsahové sítě na adrese https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/ .

 

Google AdSense:

Google jako dodavatelský partner používá k zobrazování reklam na této webové stránce soubory cookie. Uživatelé se mohou odhlásit z používání souboru cookie DART prostřednictvím reklamy Google a přístupem k zásadám ochrany osobních údajů obsahové sítě https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/ Google využívá k zobrazování reklam partnerské reklamní společnosti když navštívíte naše webové stránky.

Tyto společnosti mohou použít informace, které získají z vašich návštěv této a jiných webových stránek (nezahrnující vaše jméno, adresu, e-mailovou adresu nebo telefonní číslo), aby vám mohly poskytovat reklamy na produkty a služby, které vás zajímají.

Používáním této webové stránky souhlasíte se zpracováním údajů společností Google uvedeným způsobem a pro uvedené účely.

Pokud chcete více informací o používání souborů cookie a postupech shromažďování informací a postupech přijímání nebo odmítání uživatelem, přečtěte si naše: ZÁSADY COOKIES .

 

5.1 ÚDAJE TŘETÍCH STRAN

V případě, že nám poskytnete osobní údaje třetích stran, v souladu s ustanovením článku 5.4. LOPD prohlašuje, že předem informoval uvedené osoby o obsahu poskytnutých údajů, o jejich původu, o existenci a účelu souboru, kde jsou jejich údaje obsaženy, o příjemcích uvedených informací, o možnosti uplatnit práva přístupu, opravy, zrušení nebo námitky, jakož i identifikační údaje FICHASMOTOR.COM .

V tomto smyslu je vaší výhradní odpovědností informovat třetí strany, jejichž údaje nám hodláte předat, o takové okolnosti a FICHASMOTOR.COM nepřebírá žádnou odpovědnost za porušení tohoto předpisu uživatelem.

 

6. LEGITIMITA

V souladu s platnými předpisy o ochraně údajů mohou být vaše osobní údaje zpracovávány za předpokladu, že:

 

7. SDĚLOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Údaje mohou být sdělovány společnostem spojeným s FICHASMOTOR.COM za účelem poskytování různých služeb jako manažeři léčby. Společnost neprovede žádné postoupení, s výjimkou právní povinnosti.

 

8. VAŠE PRÁVA

V souvislosti se shromažďováním a zpracováním vašich osobních údajů nás můžete kdykoli kontaktovat, abychom:

Pokud jste souhlas udělili pro konkrétní účel, máte právo udělený souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zacházení založeného na souhlasu před jeho odvoláním.

Tato práva můžete uplatnit zasláním odůvodněné a akreditované komunikace na vášemail@vašedoména.com

Máte také právo podat stížnost u příslušného kontrolního úřadu (www.aepd.es), pokud se domníváte, že ošetření není v souladu s platnými předpisy.

 

9. PRÁVNÍ INFORMACE

Požadavky těchto Zásad doplňují a nenahrazují jakékoli jiné stávající požadavky podle platných zákonů o ochraně údajů, které budou mít v každém případě přednost.

Tyto zásady podléhají pravidelné kontrole a mohou být společností kdykoli změněny. Když k tomu dojde, upozorníme vás na jakékoli změny a požádáme vás, abyste si znovu přečetli nejnovější verzi našich zásad a potvrdili svůj souhlas.